Ny film från Ra-lokskörning för Eisenbahn-Romantik
 
Inom kort kommer vi att kunna erbjuda en ny film från körningarna vi gjorde förra sommaren med vårt Ra-lok i samband med inspelningar till det tyska TV-programmet Eisenbahn-Romantik. Till skillnad från TV-programmet, där det bara blir en liten del i ett halvtimmesavsnitt, innehåller denna filmen en stor del av det material som spelades in, sammanlagt 40 minuter. Filmen beräknas finnas till försäljning hos BJs på Lärje från den 9 maj.

Öppet hus på Lärje 22 april
 
Söndagen den 22 april är det dags för årets öppet hus, eller snarare öppen bangård, på Lärje då vi håller öppet mellan kl 10 och 16.
 
Vi kommer då att visa upp delar vår fordonspark och vår verksamhet. Det kommer också att vara möjligt att åka en kortare  "bangårdstur" inne på området med vår lokomotor från Säröbanan och en öppen sommarvagn.
 
Det kommer även att vara visning av de projekt vi just nu håller på ved i vår verkstad, utställning av mindre tåg hos Spår och Tåg i Väst, försäljning av DVD-filmer mm. Vi kommer också att ha servering av fika under dagen. För de som bara vill ha kaffe bjuds detta utomhus på vår bangård medan de som vill köpa någonting till kaffet är välkomna in till restaurangvagnen där vi kommer att ha försäljning ur vårt kafésortiment.
 
Ni kan med fördel ta er till oss med spårvagn 4, 6, 7, 8, 9 eller 11 till hållplats Gamlestadstorget och sedan promenera norrut och under järnvägsviadukten vid Slakthusgatan och därefter till höger in på Lärje Bangårdsgata c:a 500 meter. Det går även att ta sig hit med bil från Gamlestaden/E20-hållet. Ni kör då  under viadukten vid Slakthusgatan och sedan till höger in på Lärje Bangårdsgata. Vi har dock begränsade parkeringsmöjligheter i direkt anslutning till vårt område och kommer att anvisa plats att parkera utmed gatan för de som kommer med bil. Under
rubriken "Om BJs" längst upp på sidan kan ni hitta en länk till en karta som visar vägen.
Nyheter 2012